Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθαρίζει» την πρωτιά στην Σπάρτη

f8ed5c9b78d8defb06a9efa83e88a1ca_l

Με «φρέσκο» αίμα ο Ολυμπιακός τα παίζει όλα στην Σπάρτη με φόντο την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου (15:00, COSMOTE SPORT1).

 

Με ξεκάθαρο στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, που θα του εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου του ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Σπάρτης για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (15:00, COSMOTE SPORT1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοδοξούν να επιβεβαιώσουν την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους απέναντι στην ομάδα της Football League και να δώσουν εντυπωσιακό χαρακτήρα στην άνετη πρόκρισή τους στην φάση των «16« της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Σε μία χρονική στιγμή, όπου οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται και από την φυσιολογική κόπωση του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και του επιπλέον ταξιδιού, ο  Πάουλο Μπέντο έπραξε σωστά αφήνοντας αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές στου Ρέντη, δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο τις απαραίτητες ανάσες.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης καθώς και οι Ιντέγε, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, οι οποίοι επέστρεψαν από τα Ιωάννινα με «σουβενίρ» μικροτραυματισμούς, απόρροια της κάκιστης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου

Στα αξιοσημείωτα περνάει η παρουσία των Μάρκο Μάριν και Τσόρι Ντομίνγκες στην αποστολή. Μάλιστα,όπως όλα είχνουν, αμφότεροι, ενδέχεται να πάρουν φανέλα βασικού στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Α.Ο. Σπάρτης.

Την αποστολή του Θρύλου απαρτίζουν οι εξής παίκτες:

Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Λεάλι, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button