Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθαρίζει» την Μακάμπι!

1569041

Πανέτοιμος για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τους Ισραηλινούς στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ (19:45 , ΕΡΤ-1).

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από τον πρόσφατο εκτός έδρας θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλιγκα (19: 45 ζωντανά από την ΕΡΤ-1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί και παράλληλα να θέσουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Ο Γιάννης Σφαρόπουλος, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν πολύ πιεστική άμυνα, να ελέγξουν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψουν στην .φουλ επιθειτκή ομάδα του Ισραήλ να .. τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την στήριξη του μοναδικού και συγκλονισιτκού τπους κόσμου έχπουν όλες τις προδιαγραφές να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική τους νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να στρογγυλοκαθίσουν στην πρώτη προνομιούχο τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button