Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καθάρισε» τον Ατρόμητο (Video)

Στις 4 Φεβρουαρίου του 2015 ο Ολυμπιακός υπέταξε τους Περιστεριώτες με 2-1 στον Ναό και συνέχισε την κούρσα του προς την κατάκτηση του 42ου τίτλου στην ιστορία του.

 

Με μία δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί του Ατρομήτου με 2-1 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά η σημερινή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια ο Θρύλος λύγισε με 2-1 τους Περιστεριώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνεχίζοντας ακάθεκτος την κούρσα του προς την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Το σκορ για τον Θρύλο άνοιε ο Ιμπραϊμ Αφελάι με κεφαλιά στο 30’, για να έρθει ο Κώστας Μήτρογλου στο 73’ να γράψει το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαρσελίνιο στο 82’.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Μανιάτης (78′ Κασάμι), Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (69′ Ντοσεβί), Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες (69′ Φορτούνης), Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Σαντάνα.

Ατρόμητος Αθηνών (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοβ, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (63′ Μαρσελίνιο), Παπάζογλου (77′ Ναπολεόνι), Νάστος (42′ Κιβρακίδης), Μπάλλας, Δημούτσος, Ούμπιδες, Λαζαρίδης.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button