ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθάρισε» με ανατροπή τον Παναιτωλικό (Video)

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός υπέταξε την ομάδα του Αγρινίου με 2-1 στον Ναό χάρη σε τέρματα των Μάικλ Ολαϊτάν και Τζόελ Κάμπελ συνεχίζοντας την φρενήρη του κούρσα προς την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος.

 

Με μία δύσκολη εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικα΄για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος των γηπέδων υπέταξε με 2-1 τους Αγρινιώτες στον Ναό και συνέχισε την φρενήρη του κούρσα προς την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν αφού άνοιξα το σκορ μόλις στο 5’ με τον Ανρί Καμαρά, όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός αναθάρρησε παίρνοντας τα ηνία του αγώνα.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν με κεφαλιά στο 21’ ισοφάρισε, δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Το τελικό 2-1 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε ο Τζόελ Κάμπελ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72’.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (71′ Μασάντο), Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Ολαϊτάν, Σαβιόλα (59′ Ιμπαγάσα), Στσέποβιτς (60′ Βαλντές).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρουμάνος (68′ Καλί), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (75′ Νταλμά), Γοδόι, Σφακιανάκης (79′ Μπόγιοβιτς), Γκάλο, Μπακάκης, Φλοράν, Μπικέ.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button