ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθάρισε» Ατρόμητο με Μαρκάνο (Video)

Σαν σήμερα το 2012 ο Ολυμπιακός υπέταξε 1-0 τους Περιστεριώτες με σκόρερ τον Ισπανό αμυντικό συνεχίζοντας την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση του νταμπλ εκείνης της περιόδου.

Με μία δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί του Ατρομήτου Αθηνών με 1-0 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται έξι χρόνια από την βραδιά, όπου ο Θρύλος με τον Ερνέστο Βαλβέρδρε στην τελευταία του σεζόν στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου είχε επιβληθεί δύσκολα με 1-0 της ομάδας του Περιστερίου στον Ναό, χάρη σε γκολ του Ιβάν Μαρκάνο στο 53’ με κεφαλιά.

Μία νίκη, η οποία είχε δώσει την ώθηση στους Πειραιώτες να μπουν με το «δεξί» σε εκείνη τη χρονιά και να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μανιάτης, Mοντέστο (46′ Μακούν), Τζεμπούρ, Μιραλάς (82′ Μέλμπεργκ), Φετφατζίδης, Φουστέρ (64′ Γέστε), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Τοροσίδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Τόμας, Καραγκούνης (69′ Μπρίτο), Νάστος, Αναστασάκος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Καραμάνος, Δημούτσος (62′ Πίτου Γκαρσία), Ζουέλα, Μακρής.

Ας θυμηθούμε πώς είχε έρθει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button