Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κέρασε» και γλέντησε ο Σεμπά!

1558883

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ. Μοίρασε έτοιμο γκολ στον Καρντόσο, διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 92.

 

Η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων»  ήρθε να αναδείξει το πόσο χρήσιμη μονάδα είναι ο Σεμπά για τον φετινό Ολυμπιακό!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ συνεχίζει ακάθεκτος τις πολύ πειστικές του εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους» σε όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών.

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σεμπά ήταν το … κλειδί, που ξεκλείδωσε την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της γηπεδούχου ομάδας και ουσιαστικά χάρισε στον Θρύλο ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στην κούρσα του προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου

Και τί δεν έκανε ο Βραζιλιάνος. Αρχικά στο 68’ έδωσε ασίστ «πάρε βάλε» στον Όσκαρ Καρντόσο, με τον Παραγουανό φορ να πετυχαίνει το «παρθενικό» του γκολ με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Για  να φτάσουμε στο 92ο λεπτό, όπου μ’ ένα καταπληκτικό πλασέ στην κίνηση, πρόλαβε στην έξοδο τον Περιστερίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Γκολ και ασίστ για τον Σεμπά, ο οποίος αναδεικνύεται στην πιο σταθερή αξία του φετινού Ολυμπιακού

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button