ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάτι… “ψήνεται”! (vid)

Καλοκαίρι είναι, αρκετός κόσμος έχει πάει διακοπές και για το λόγο αυτό ίσως να μην παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι του Θρύλου μας απέναντι στην Τεσέντερλο. Για αυτό και σε αυτό εδώ το κομμάτι θα δούμε πως μπορεί να “είδε” το ματς κάποιος που στην πραγματικότητα δεν το είδε.

Αρχικώς θεωρείται δύσκολο να ξαναδει κανείς σε επανάληψη το ματς, επομένως θα περιοριστεί, μοιραία – αλλά ωραια – στα στιγμιότυπα του αγώνα. Κι αυτά έχουν να πουν λίγα αλλά διόλου… ασήμαντα πραγματάκια από τον νέο Ολυμπιακό που περιμένουμε όλοι πως και πως να δουμε με την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων.

Μπορούν τρία στιγμιότυπα σε τρία γκολ να “πουν” κατι; Βεβαίως. Πρώτα από όλα, πιεση και αντίληψη.

Η φάση δείχνει να περνάει, οι αμυντικοί να διώχνουν και να εχουν τον έλεγχο. Η διπλή πίεση έχει όμως σαν αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ξαναπαρει τη μπαλα να βγει και σουτ στο δοκάρι και να έρθει η… αντίληψη. Ο Παρντο ακολούθησε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και το έβαλε.

Τα δύο πρώτα στοιχεία ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδειξει πως τα θέλει στο παιχνίδι της ομάδας. Το έχει πει άλλωστε για την πίεση ψηλά. Στο δεύτερο βλεπουμε γκολ… δυο σε ένα! Εναλλαγή της μπάλας κάτω στο χόρτο και μάλιστα πολύ όμορφα και έναν Φετφα από τα παλιά να καθαρίζει μια υπέροχη γκολαρα!

Το τρίτο ειχε εκτος απο συνεργασία αυτο που γουσταρουμε να βλέπουμε και εμεις σα φίλαθλοι αλλά και κάθε κοουτς.

Και συνεργασία και… ολίγη από ατομική ενέργεια! Ωραιότατος Γκερερο με το πλασεδακι του. Και ναι μας αρέσει αυτό ειδικά όταν τα ματσάκια έχουν “κλειδώσει” για να δούμε και το κάτι παραπάνω και να χειροκροτήσουμε.

Μας αρέσουν όλα αυτα και τα θέλουμε! Και είναι η τρίτη φορά σε φιλικό που βλέπουμε τα ίδια πράγματα ακόμα καλυτερα. Μάλλον κάτι “ψηνεται” και είναι και από τα καλα! Και η δουλεια συνεχιζεται!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button