ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Στο πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο εστίασε ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς τους λόγους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ήττα με 11-7 από την Γιουνγκ και τον αποκλεισμό.

Ο Ολυμπιακός προδόθηκε από τα λάθη του και από την έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού με την Γιουνγκ,

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» υπέπεσαν σε σωρεία λαθών και παρά την επιστροφή τοςυ στο ματς δνε μπόρεσαν να φτάσουν στην ολική επαναφορά και την πρόκριση:

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς τόνισε στις δηλώσεις του στο osfp.gr : «Ξεκινήσαμε πάρα μα πάρα πολύ νωθρά, κάναμε παιδαριώδη λάθη και φάγαμε πάρα πολύ εύκολα γκολ τα οποία δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Κάτι κόντρες απαράδεκτες. Βέβαια αυτό το αφήσαμε πίσω μας. Το 7-2 του ημιχρόνου το γυρίσαμε σε 7-7, είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, αλλά μάλλον αυτό που έφταιξε ήταν ότι δεν διατηρήσαμε σωστά τον ενθουσιασμό μας και το επί μέρους 5-0 σερί δικό μας έγινε 3-0 σερί δικό τους και από το 7-7 πήγε το σκορ στο 7-10 και νομίζω ότι κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Εκεί νομίζω ήταν δύσκολο να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα, αν και χάσαμε δύο ευκαιρίες, μια με τον Μπούσλιε στο δοκάρι και μια με τον Κολόμβο στο φουνταριστό που θα μπορούσαμε να είχαμε πλησιάσει στο γκολ. Δυστυχώς δεν έγινε. Δεν πήραμε την πρόκριση. Προχωράμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button