ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κάναμε ένα καλό βήμα!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Τσανάκαλε εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

Στα ουράνια πετούσε και απόλυτα δικαιολογημένα ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Τσανάκαλε, που βρήκε τον Θρύλο να θριαμβεύει με 3-2 επί τουρκικού εδάφους και να βάζει γερά θεμέλια πρόκρισης για τα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ο Σέρβος αρχιτέκτονας της σούπερ επιτυχίας του Ολυμπιακού έσπευσε να δώσει το σύνθημα ενόψει  του κρίσιμου επαναληπτικού:

«Κάναμε ένα καλό βήμα σε αυτό το πρώτο ματς. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό σε όλη τη διάρκεια του. Σε κάποιες περιόδους ήμασταν εμείς πολύ καλά σε κάποιες άλλες η Τσανάκαλε που επίσης έπαιξε καλά.  Κάναμε καλή δουλειά αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο αντίπαλός μας είναι δυνατός ωστόσο θέλουμε να τον κερδίσουμε ξανά στον επαναληπτικό για να προκριθούμε στους «8». Στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε και την βοήθεια των φιλάθλων μας γιατί πάντα όταν παίζουμε με την υποστήριξή τους όλα είναι πολύ πιο εύκολα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button