ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάκωση ο Πουλίδο

072701

Θα επανεξεταστεί ο Μεξικανός φορ του Ολυμπιακού, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα προλάβει τις πρώτες φετινές ευρωπαίκές αναμετρήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Έντονη ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό με αφορμή τον τραυματισμό του Άλν Πουλίδο

Ο 25χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός, ο οποίος είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες τνω πρωταθλητών Ελλάδας σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έγινε αναγκαστική αλαλγή στο 75ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ, που ήταν και η τελυταία για τον Θρύλο επί βελγικού εδάφους και όπως είναι εύλογο,υπάρχει έντονη αγωνία αναφορικα΄ε τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο, που εξέτασε τον Μεξικανό άσο κάνει λόγο για κάκωση στο δεξί του γόνατο και σήμερα (16/07) θα επανεξεταστεί ώστε να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Όπως είναι λογικό, άπαντες στον Θρύλου ανησυχούν για την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού για το ενδεχόμενο συμεμτοχής του στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, το οποίο θα είναι είτε κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά ή την Σέριφ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League στις 26 ή τις 27 Ιουλίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button