ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός!»

Στην γενικότερη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος εστίασε ο Βασίλης Βούζας.

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νέα νίκη της Κ-20 του Ολυμπιακού, με θύμα αυτή τη φορά την Λάρισα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Βούζας.

Ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης και αήττητης πορείας των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζουν το κάθε παιχνίδι σαν να πρόκειται για τελικό:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Πήραμε αυτό που θέλαμε απέναντι σ’ μια ομάδα που έπαιζε από τη μέση και πίσω αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και να πετύχουμε και άλλα γκολ. Η ομάδα δουλεύει και πρέπει συνεχώς να βελτιώνει την εικόνα της. Η βελτίωση όμως πρέπει να είναι και κατ’ άτομο και τα παιδιά πρέπει να προσπαθούν να φτάνουν τα στάνταρ της α’ ομάδας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε καλύτεροι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Όλα είναι δύσκολα. Εύκολα μπορούμε να τα κάνουμε εμείς με την απόδοση μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button