ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άφησε υποσχέσεις η Κ-16

olympiacos

Στο 1-1 έμεινε η Κ-16 του Θρύλου σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στην Μικτή Αχαϊας στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών.

Την ευκαιρία να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, είχε ο προπονητής της ομάδας Κ-16 του Ολυμπιακού Τάσος Θέος στη φιλική αναμέτρηση με τη Μικτή ομάδα Αχαϊας, που διεξήχθη στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τον Τάσο Θέο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς από τους παίκτες που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας τη σεζόν που μας πέρασε με την Κ-15.  Το μοναδικό γκολ του Θρύλου σημείωσε ο Παπαγγελής με κεφαλιά.

Ο αγώνας έγινε για την γιορτή των Μικτών και στο περιθώριό αυτής, βρεβεύτηκε ο Κώστας Ρουγκάλας, ο οποίος είναι Πατρινός και έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά έχει περάσει και από την πρώτη ομάδα.

Επίσης τιμήθηκε ο Ολυμπιακός, με την πλακέτα να παραλαμβάνει ο Τάσος Θέος, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ, κ. Μπαλαφούτη.

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας και ήταν πολύ δυνατό. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και παιδιά από την ΕΠΣ Αχαΐας και να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πολύ ταλέντο. Η Αχαΐα και η Πάτρα πάντα είχαν ταλέντα που έχουν φτάσει πολύ ψηλά».

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ: Παναγιώτης Τσιανταρίδης, Σπύρος Βασιλόπουλος, Νώντας Καρπέτας,  Γιώργος Αβραμόπουλος, Ανδρέας Σαλάγας, Γιάννης Πουρνατζής, Παναγιώτης Φλωρόπουλος, Φώτης Γκολφινόπουλος, Φιλοποίμην Βέρρας, Ιάσωνας Σταυρόπουλος,  Μπίστιχας Μάριος, Κων/νος Τρίγκας, Σπύρος Γιαννόπουλος, Κων/νος Μακρής, Χρήστος Γιαννόπουλος, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ράμα, Παπαγγελής, Μαργαρίτης, Δήμος, Ζώτος, Μαρτίνης, Καριμπίδης, Βοϊλης, Φυτόπουλος, Παπαγεωργίου/ Βεζύρης, Μποσκουϊδης, Φέκκας, Κοντός.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button