ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισοπαλία και …συμπεράσματα

 

13512016_1332414883440191_8154409380457889964_n.jpg

Ισόπαλο ,1-1, έληξε το δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Αυστρία με αντίπαλο την Βάκερ. Σκόρερ, για ακόμα ένα ματς, ο ασυγκράτητος Πουλίδο.Καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες.

Ο Βίκτορ ξεκίνησε την 11άδα με τους Καπίνο, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Βούρος, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Σεμπά, Ολαϊτάν.

Στο πρώτο ημίχρονο, είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν εμφανίστηκε φρέσκια, βγάζοντας και την κούραση της προετοιμασίας. Αλλωστε το πρωί η ομάδα έκανε προπόνηση. Η καλύτερη φάση καταγράφηκε στο 17, όταν ο Σεμπά έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά για τον Ολαιτάν, αλλά ο τερματοφύλακας της Βάκερ πρόλαβε στην έξοδο τον νεαρό φορ.

Στο 22, ο Ρίμαν με δυνατό σουτ νίκησε τον Καπίνο, ενώ στο πέντε λεπτά νωρίτερα, ο κίπερ του Ολυμπιακού είχε νικήσει τον ίδιο παίκτη σε σουτ.

Στην επανάληψη, η ομάδα άλλαξε κατά πολύ και την ενδεκάδα αποτέλεσαν οι :Καπίνο, Μπέρτος, Γούτας, Ρέτσος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Ζντιέλαρ, Ντομίνγκεζ, Πάρντο, Μανθάτης, Πουλίδο.

Και στην επανάληψη, οι Αυστριακοί φάνηκαν πιο έτοιμοι δημιούργησαν μια-δύο ευκαιρίες, ενώ ο Βίκτορ έβαλε Μανιάτη και Χουτεσιώτη στο 67, αντί των Ζντιέλαρ και Καπίνο αντίστοιχα.

9 λεπτά αργότερα, ο Μανιάτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ ,ενώ στο 79,ο Μανθάτης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Πουλίδο που τελείωσε εξαιρετικά την φάση για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός πίεζε για το 2-1, αλλά στο 84, έμειναν κενά στην άμυνα ,ωστόσο ο Χουτεσιώτης αντέδρασε εξαιρετικά σε σούτ έξω απο την περιοχή.

Τελευταία καλή φάση ένα σουτ του Μανιάτη που΄εφυγε άουτ.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button