ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ικανοποιημένοι για την νίκη»

Ευχαριστημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στο Μαρκόπουλο δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στο Μαρκόπουλο, εξέφρασε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς

«Σε μερικές στιγμές του αγώνα κάναμε κάποια λάθη όμως και σε κάποιες άλλες παίξαμε πολύ καλά. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη και τους τρεις πόντους όμως είναι δεδομένο ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Αυτό περιμένουμε να συμβεί στο επόμενο παιχνίδι με την Τσανάκαλε»

Γιώτα: «Η προσοχή μας στην Τσανάκαλε»

Στον καθοριστικό πρώτο αγώνα με την τουρκική Τσανάκαλε έστρεψε την προσοχή της η Κατερίνα Γιώτα:

«Σήμερα σε κάποια διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά και σε γενικές γραμμές δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερες δυσκολίες από τον αντίπαλό μας. Ενδεχομένως σε ορισμένα σημεία του αγώνα να υποπέσαμε σε κάποια λάθη που ευτυχώς δεν μας στοίχισαν και φτάσαμε σε μια ακόμα εύκολη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται ξανά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και περιμένουμε το παιχνίδι με την Τσανάκαλε στην Τουρκία για να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button