ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θ. Βλάχος: “Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι”!

15319395_886956061439994_1909921702_n

Απόλυτα ευχαριστημένος αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπρέσια με 8-4 στο πλαίσιο της πρεμιέρας του LEN Champions League. Ο τεχνικός των πρωταθλητών επισήμανε ότι η ομάδα του είχε προετοιμαστεί σωστά και πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή την νίκη στην πρεμιέρα. Παράλληλα υπογράμμισε ότι υπάρχει πολύς δρόμος και ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

“Το παιχνίδι ήταν όπως το περίμενα. Αναμενόμενα, πολύ δύσκολο, εξάλλου πάντα οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και μάλιστα το άγχος είναι με το μέρος του γηπεδούχου. Εμείς θέλαμε να πάρουμε την νίκη, το καταφέραμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό. Θεωρώ ότι δεν έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι. Σκοπός μας ήταν να μείνουμε χαμηλά στην άμυνα και μπορέσαμε να το κάνουμε, έχοντας παράλληλα μία πολύ καλή συγκομιδή στην επίθεση. Ήταν μία καλή εμφάνιση αλλά πιστεύω πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας ενόψει της συνέχειας. Προχωράμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε αγώνα γιατί φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι!”

 

Σχετικά με το ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε στο σκληρό παιχνίδι των Ιταλών:

“Για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα. Είχαμε μάλιστα δουλέψει έτσι για να ανταποκριθούμε σωστά στο σκληρό ματς των Ιταλών. Παίξαμε όπως το είχαμε σχεδιάσει, περάσαμε μπαλιές στον φουνταριστό, πήραμε αποβολές και όλα πήγαν καλά. Τώρα περιμένουμε τους Ιταλούς ακόμη πιο σκληρούς στην έδρα τους αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να περιμένει καθώς γίνεται την τελευταία αγωνιστική”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button