ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

«Θυμάμαι το νικητήριο σουτ στο ΟΑΚΑ!»(Video)

Στην μνήμη του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται πάντα το νικητήριο τρίποντο πρωταθλήματος επί του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό πρωταθλήματος του 2016.

 

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης τηε Νέας Σμύρνςη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστiκή της Basket League

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έγραψε ιστορία προσπερνώντας τον Νίκο Χατζή στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της Basket League προσθέτοντας ακόμη μία σπουδαία διάκριση στο πλούσιο «παλμαρέ» του

Ο «Κill-Bill» στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε τα εξής:

Για το θρυλικό του ρεκόρ: «Είναι πολύ τιμητικό να γίνεται αυτό. Σκέφτομαι, ωστόσο, μόνο το τώρα. Είναι τιμή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα, όλα αυτά τα χρόνια, και μου έδειχναν σεβασμό και εμπιστοσύνη. Αυτά, όμως, θα τα σκεφτώ πολύ αργότερα. Είμαι ακόμη εν ενεργεία παίκτης. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και τώρα αρχίζουν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας».

Για το αν το είχε στο μυαλό του:  «Λίγο ναι… Το είχα στο μυαλό μου και ήξερα ότι χρειαζόμουν 9 πόντους. Με επηρέασε κάπως η ατμόσφαιρα και οι άδειες εξέδρες».

Για το καλάθι που έχει μείνει στην μνήμη του: «Σίγουρα θυμάμαι το νικητήριο σουτ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού που χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό».

Για το αν σκεφτόταν το ρεκόρ όταν ξεκινούσε την καριέρα του: «Όχι… Δεν το σκεφτόμουν καν όταν ξεκινούσα. Μόνο την κάθε ομάδα που αγωνιζόμουν σκεφτόμουν πώς θα βοηθήσω. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε να παίξω μπάσκετ»

Για τον Νίκο Χατζή που προσπέρασε: «Ο Νίκος ήταν ένας σπουδαίος σκόρερ»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button