Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος των «διπλών» και των προκρίσεων! (Videos)


Τις τέσσερις εκτός έδρας νίκες σε σύνολο επτά εκτός έδρας αναμετρήσεων προκριματικής φάσης του Champions League έφτασε ο Ολυμπιακός με τον θρίαμβό του στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν με 1-3.

 

Ομάδα ικανή για σπουδαία πράγματα δημιουργεί φέτος ο Ολυμπιακός και αυτό φρόντισε να το αποδείξει περίτρανα με την σπουδαία του νίκη στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν με 3-1.

Απέναντι σε μία πολύ εχθρική ατμόσφαιρα, που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Σερβίας, οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι έδειξαν χαρακτήρα φτάνοντας στον θρίαμβο που τους φέρνει ε το … ενάμιση πόδι στα πλέι – οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Με τους Μοχάμεντ Μπεν (δις) και Εμμάνουελ Εμενίκε να συνδυάζουν με γκολ το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα», ο Θρύλος απέδρασε θριαμβευτής από το Βελιγράδι αποδεικνύοντας ότι είναι γεννημένος για παιχνίδια τεράστιας σημασίας.

Αυτό, τουλάχιστον αποδεικνύει η συνέπεια που δείχνει σε συντριπτικό βαθμό σε διπλούς αγώνες προκριματικής φάσης του Champions League, όπου σε σύνολο έξι προηγούμενων περιπτώσεων μετράει τέσσερις προκρίσεις και όλα δείνουν ότι θα …τσεκάρει την πέμπτη στην ρεβάνς της 2ας Αυγούστου στον Ναό.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός με το «διπλό» που πέτυχε στην έδρα της Παρτιζάν έφτασε αισίως τα τέσσερα σε προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Είχαν προηγηθεί αυτό του 1998 επί της Ανόρθωσης (2-4) τον Αύγουστο του 1998 και τα δύο του καλοκαιριού του 2009 απέναντι σε Σλόβαν Μπρατισλάβας (0-2) και Σέριφ Τίρασπολ (0-2). Περιττό να πούμε ότι όλα τα διπλά σημαδεύτηκαν με ισάριθμες προκρίσεις

Αναλυτικά όλα τα εκτός έδρας αποτελέσματα του Ολυμπιακού σε αγώνες προκριματικής φάσης του Champions League

1997-98: (Πλέι – Οφ) Μοζίρ – Ολυμπιακός 2-2

1998-99: (Πλέι –Οφ) Ανόρθωση – Ολυμπιακός 2-4

2008-09: (Πλέι – Οφ) Ανόρθωση – Ολυμπιακός 3-0

2009-10: Γ’ Προκριματικός Γύρος: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός 0-2

2009-10:  (Πλέι –οφ): Σέριφ – Ολυμπιακός 0-2

2016-17: Γ’ Προκριματικός Γύρος:  Χάποελ Μπεερ Σεβά – Ολυμπιακός 1-0

2017-18: Γ’ Προκριματικός Γύρος: Παρτιζάν – Ολυμπιακός 1-3

 

Θυμηθείτε στα παρακάτω videos όλες τιες εκτός ε΄δρα ςνίκες του Θρύλου σε προκριματικούς του Champions League

https://youtu.be/W0P0k06ugBg

https://youtu.be/6KR1wrQZ8Fo

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button