ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλε, ξέρεις εσύ!

Με πίστη και αποφασιστικότητα για θρίαμβο επί της ΑΕΚ εξορμά ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ (19:30, NS1).

 

Με μοναδικό στόχο τη νίκη επιβεβαίωσης που θα του δώσει την δυνατότητα να εξασφαλίσει ουσιαστικά από απόψε κιόλας τον 44ο τίτλο στην ένοδξη ιστορία του ο Ολυμπιακός ρίχνεγαι στην μάχη του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (19:30, NS1)

Ο Θρύλος καλείται να δώσει ακόμη μία ηχηρή απάντηση προς κάθε κατεύθυνση και να πετύχει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα!

Οι πρωταθλητές θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί στην Super League  απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ξαφνικά έβγαλαν … γλώσσα, ξεχνώντας προφανώς τις τριάρες, τις τεσσάρες, αλλά και τις εξάρες, που έχουν …εισπράξει από τον Αυτοκράτορα Θρύλο!

Στο χέρι των παικτών του Πάουλο Μπέντο είναι να αποδείξουν την ανωτερότητά τους εντός των τεσσάρων γραμμών

Στα θετικά για τον Πάουλο Μπέντο συγκαταλέγεται η αποθεραπεία των Μπράουν Ιντέγε, Κώστα Φορτούνη και Ταρίκ Ελιουνούσι οι οποίοι «φώναξαν παρών» κι αναμένεται να αποτελέσουν «μπροστάρηδες» στην προσπάθεια για θρίαμβο.

Αντίθετα, εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μάρκο Μάριν, Τσόρι Ντομίνγκες, Εστέμπαν Καμπιάσο και ο τραυματίας Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Αναλυτικά την 18μελή αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button