ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλε, μπορείς!

«Λαβωμένος» αλλά ορκισκένος για νίκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ντέρμπι κορυφής της Ευρωλίγκα (21:00, NS2). 

Η μεγάλη στιγμή να δείξει τη δύναμή του κόντρα σε όλους και σε όλα έφτασε για τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» πληγωμένοι από τους συνεχόμενους τραυματισμούς, αλλά πιο αποφασιμένοι από ποτέ, υποδέχιονται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «καυτό» ΣΕΦ με ξεκάθαρο στόχο να κερδίσουν και να πατήσουν κορυφή (21:00 – NS2)

Ο Θρύλος που προέρχεται από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Μπάμπεργκ με 67-65, έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα, θα παραταχθεί στο παρκέ χωρίς την «κολώνα» τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι Δημήτρης Αγραβάνης και Κιμ Τιλί είναι στα .,.. πιτς ενώ την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη, που υποφέρει από διάστρεμμα

Οι παίκτες του Γιάνη Σφαιρόπουλου πάντως, δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν στο παιχνίδι με το …μαχαίρι στα δίντια και με τη στήριξη 12.000 οπαδών τους να … κατασπαράξουν τη «ρώσικη αρκούδα» επιβάλλοντας στο παρκέ τους δικούς τους κανόνες.

Πολλές φορές τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στην δύναμη ψυχής, τη διάθεση αλλά και τη πίστη για τον στόχο! Κι ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να κάνει υπερβάσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button