ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλε, η ευκαιρία σου!

Με πίστη για θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός φουλάρει για μία ακόμη νίκη, που θα του εξασφαλίσει το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των προημιτελικών της Ευρωλίγκα(19:45 – ΕΡΤ 2).

 

Πιο αποφασισμένος από ποτέ και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (19:45 – ΕΡΤ2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στην … αγαπημένη τους Πόλη και ρίχνονται στην μάχη με φόντο το ροζ φύλλο, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πετύχουν ακόμη ένα τεράστιο βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στη πρώτη προνομιούχο τετράδα, που παρέχει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των επερχόμενων «χιαστί» προημιτελικών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη και του Πάτρικ Γιανγκ, λόγω των γνωστών τους τραυματισμών σε προσαγωγούς και γόνατο αντίστοιχα, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να εμφανιστούν αρκετά προσηλωμένοι και με συγκέντρωση στο πλάνο τους.

Ο Ολυμπιακός καλείται σε μία πολύ «καυτή» έδρα να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στο παρκέ και να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης, η οποία εφόσον επιτευχθεί θα τον φέρει «κατάφατσα» ακόμη και με το κυνήγι μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας!

Στο χέρι του είναι άλλωστε! Απλά, να θυμίσουμε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Θρύλος είχε θριαμβεύσει της τουρκικής ομάδας στο ΣΕΦ με 71-62.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button