ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλε, δώσε πόνο!

Αποφασισμένος όσο ποτέ για νίκη τίτλου και ψυχολογίας, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στον Ναό (19:30 – NS1).

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ (19:30 – NS1)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ξέρουν πως όλα είναι στα πόδια τους και από αυτούς εξαρτάται.

Τη στιγμή, όπου μπαίνουμε πλέον στην πιο κρίσιμη καμπή όσον αφορά το κυνήγι του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος η αποψινή αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού,

Πλέον κάθε παιχνίδι που περνάει δεν έχει γυρισμό και τα λάθη απαγορεύονται. Η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο για τον Θρύλο, ο οποίος θα τύχει σε ακόμη ένα παιχνίδι την θερμή συμπαράσταση των οπαδών του, που προετοιμάζονται να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα και να δώσουν στην αγαπημένη τους ομάδα την απαιτούμενη ώθηση για την πολυπόθητη νίκη.

Στον πρόσφατο πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός απέδειξε την έμπρακτη ανωτερότητά του, παρά το τελικό 0-0. Σε εκείνη την αναμέτρηση, έλειψε μόνο το γκολ από τους Πειραιώτες, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο ότι θα το αναζητήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να τους βάλει γερά σε ράγες νίκης!

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται … ορκισμένοι για θρίαμβο και δείχνουν ξεκάθαρη πρόθεση να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους δείχνοντας ξεκάθαρα ποιός είναι το απόλυτο αφεντικό,

Όσον αφορά το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Όσκαρ Γκαρθία θέλει τον Προτό κάτω από τα γκολπόστ και τους Ομάρ, Ένγκελς, Μποτία, Κούτρη στην άμυνα, με την περίπτωση του Νορβηγού να αποτελεί ένα ερωτηματικό και τον Γκιγκόμ Ζιλέ να διεκδικεί τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο Αλεξί Ρομάο θα είναι ο ένα κόφτης με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να προβάλει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει τον παρτενέρ του στις θέσεις των ανασταλτικών μέσων. Ο Κώστας Φορτούνης θα αποτελέσει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον οργανωτή, με τον Οτζίτζα Οφόε να διεκδικεί χόνο συμμετοχής. Οι Μιραλάς, Πάρντο προβάλλουν επικρατέστεροι να ξεκινήσουν στις πτέρυγες με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά τα ονόματα των 22 παικτών που απαρτίζουν την αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button