ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θρυλικές ψυχάρες» έτοιμες για βάθρο!

173814

Συγκλονιστική η «ερυθρόλευκη» Εθνική ομάδα πόλο αναδείχθηκε ισόπαλη 8-8 της πανίσχυρης Ουγγαρίας κι έβαλε πλωρη για Ολυμπιακό μετάλλιο.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις αγωνιστικές, αλλά κυρίως τις τεράστιες ψυχικές τηα ρετές φανέρωσε για ακόμη ένα παιχνίδι στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο η Εθνική ομάα πόλο, η οποία αναδε΄χιθηκε ισόπαλη 8-8 της πανίσχυρης Ουγγαρίας!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο σχεδόν εξ’ ολοκλήρου απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται ή έχου περάσει από τον Ολυμπιακό, φρόντις εγια ακόμη μια φορά να θέλξει με την απόδοσή της και να αναγκάσι ολόκληρο το παγκόσμιο πόλο να υποκλιθεί στο μεγαλείο της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου!

Στο τρίτο παιχνίδι της αγωνισιτκής του ομίλου απέναντι στην πολύ δυνατή Ουγγαρία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε για ακόμη μία φορά χαρακτήρα αποσπώντας πολύτιμη ισοπαλία 8-8, με την οποία διατηρήθηκe αήττητο, βάζοντα ςπλώρη για μετα΄λλιο!

Λίγες μέρες μετά την ισοπαλία με τη Σερβία, η Εθνική πόλο ανδρών υποχρέωσε σε… «Χ» και το μεγαθήριο της Ουγγαρίας, ισοφαρίζοντας, μάλιστα, πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με παλικαρίσιο γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου!

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Εθνική ομάδ απήρε προβάδισμα δύο τερμάτων(6-4) . Η Ουγγαρία έφερε το προβάδισμα «τούμπα» (7-6), ο Γεννηδουνιάς… απάντησε για το 7-7 και το γκολ του Βάμος δύο λεπτά πριν τη λήξη φάνηκε να τελειώνει το ματς.

Οι Ούγγροι προσπάθησαν να ροκανίσουν το χρόνο μέχρι το φινάλε, όμως ο Άγγελος Βλαχόπουλος με απίθανη γκολάρα 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ισοφάρισε για το τλεικό 8-8 χαρ΄ζιοντα ςένα πολύτιμο βαθμό στην Εθνική μας ομάδα!

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3

 

Ελλάδα: Μουρίκης 1, Βλαχόπουλος 3, Γεννηδουνιάς 2, Γούνας 2

Ουγγαρία: Έρντελι 1, Βάμος 1, Βάργκα 1, Ζαλάνκι 1, Χοσνιάνσκι 1, Χαράι 3.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button