ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Θρίαμβος για τους Έφηβους!

Σαρωτικά ανώτερη η Κ-17 του Ολυμπιακού επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στο Final-4 του πρωταθλήματος.

 

Ένα από τα πιο σημαντικά της βήματα για την πρόκρισή της στο Final-4 της Super League πραγματοποίησε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού, η οποοία υπέταξε με 2-0 τον Παναθηναϊκό!

Πλέον το νεαντικό συγκρότημα του Τάσου Θέου έφτασε αισίως τους 56 πόντους και απέχει πλέον μία ανάσα από την εξασφάλιση της πρόκρισής της στο Final-4

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους στην συντριπτικά μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κατακτώντας δικαιότατα τους τρεις βαθμούς

Ο Θρύλος έχασε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες με τους Βοϊλη (7’) και Κατσούκη (19’0, για να ανοίξει το σκορ στο 47 με ωραίο πλασέ του Βοϊλη.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τσιριγώτης στο 80΄

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Φυτόπουλος, Ντουμάνης (84′ Κακάμης), Τσερκώνης (80′ Τσερκώνης), Βοΐλης (75′ Μαρτίνης), Κατσούκης (61′ Γούσιας), Ζιάκας (71′ Τσιριγώτης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεωργός, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Θεοδωράκης (56′ Αλεξανδρόπουλος), Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι (73′ Μιχαήλ), Δουγένης, Καλομοίρης, Μαντζώρος (59′ Χριστοδούλου)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button