ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Θετικό το ότι έχουμε υψηλή συγκέντρωση»

Στους τομείς που επέτρεψαν στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού να κλείσει με το απόλυτο νικών τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Α1, αναφέρθηκε ο Κώστας Μίσσας.

Το «22Χ22» πέτυχε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθλητικό, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στην κανονική σεζόν με το απόλυτο νικών, το οποίο διευρύνει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr οτι: «Για μας το σημαντικότερο είναι πως παρότι είναι το τέλος της κανονικής διάρκειας και σε ένα παιχνίδι που ο Παναθλητικός δεν είχε και τις ξένες του, αντιμετωπίσαμε το ματς με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και το θετικό είναι ότι έχουμε υψηλή συγκέντρωση σε ένα ακόμα παιχνίδι και παραμείναμε σε καλή κατάσταση. Κάτι που το θέλουμε και εμείς πολύ και θέλουμε να βασιστούμε επάνω σε αυτό το κομμάτι και για την σειρά των πλέι οφ απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου».

Μακόλι: «Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση»

Η Βικτόρια Μακόλι από την πλευρά της δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr ότι: «Ήταν σίγουρα μια πολύ καλή εμφάνιση για μας σήμερα. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και βγήκαμε στο παρκέ πολύ ανταγωνιστικές και στην άμυνα και στην επίθεση. Όλες μας βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό στο ματς, δουλεύουμε σκληρά και πήραμε τη νίκη εύκολα σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την χρονιά μας, περιμένουμε πως και πως τα πλέι οφ και να πάρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button