ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεοδωρίδης: “Ζήτησε να γυρίσει ο Τουρε”

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στη κάμερα του Cosmote για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαγια Τουρέ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις επόμενες κινήσεις,ενώ αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά:

«Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό 100%. Έγινε χαμός από μπουνιές και κλωτσιές από τους αντιπάλους στο γήπεδο αλλά ήμασταν διαβασμένοι. Κάναμε περήφανη την Ελλάδα. Πήραμε εμείς 10 πόντους, 8 η ΑΕΚ και 5 ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Μακάρι να είχε περάσει και ο ΠΑΟΚ την Μπενφίκα. Χαρίζουμε τη νίκη σε όλους τους φιλάθλους όλων των ομάδων και στον πρόεδρό μας. Είναι απρόβλεπτος ο πρόεδρός μας και έχει κάνει θαύματα. Θα κάνει και άλλα. Μου έδωσαν συγχαρητήρια οι Εγγλέζοι που είναι τυπικοί και όλοι. Να πανηγυρίσουν όλοι οι φίλαθλοί μας. Τόσα τους χρωστάμε από πέρυσι με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο που όλοι ξέρουν τα περίεργα που έγιναν. Με ώθηση, τον άριστο προπονητή μας και τους λεβέντες παίκτες μας προχωράμε. Τι Τούμπα μου λένε εμένα. Αυτή ήταν η έδρα (σ.σ. της Μπέρνλι). Με αυτά έρχεται η αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να δώσουμε πολλά φιλιά και χαρά στον κόσμο».

Για τον Τουρέ: «Εντάξει. Ο Τουρέ επόμενο είναι. Ήρθε 18 ετών σε εμάς. Μεγάλη δουλειά ένας παίκτης που θέλει να γυρίσει. Ο Τοροσίδης γύρισε πίσω. Θέλει να γυρίσει μόνος του ο Τουρέ. Ζήτησε να γυρίσει. Τους κατακτά ο Ολυμπιακός τους παίκτες. Μεγάλη η απόφαση του προέδρου για αλλαγμένη ομάδα και θα αλλάξει και άλλο. Μας κουράσανε τα παιχνίδια. Εμείς δεν έχουμε ματς στο πρωτάθλημα. Τα ματς που είχανε οι Άγγλοι. Και πάλι ευχαριστούμε. Να είναι πανευτυχείς όλοι οι Έλληνες, όπως είμαστε εμείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button