ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θελουμε την στήριξη του κόσμου και στα δύσκολα”

Την αποθέωση γνώρισε από τον κόσμο ο Γιάννης Σφαιροπουλος στο παιχνίδι κόντραστον Ερυθρό Αστέρα από τον κόσμο και δεν μπόρεσε να το παραβλέψει. Μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο για αυτή του τη στήριξη υπογραμμίζοντας πως πρέπει να βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα ειδικά στα δύσκολα.

Παράλληλα ο κόουτς δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την νίκη απέναντι στους Σερβους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη σε μένα και την ομάδα. Ο κόσμος σίγουρα πικραίνεται όταν χάνουμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά κι εμείς το ίδιο. Ο αθλητισμός είναι έτσι. Πρέπει να εμπιστεύονται την ομάδα γιατί δουλεύει και παίρνει τίτλους. Θέλουμε τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα και στα δύσκολα, γιατί το αξίζει».

Για την κριτική που δέχτηκε στα προηγούμενα ματς:

«Είχα πει και τότε ότι το μπάσκετ δεν το έχουμε ξεχάσει. Μπορεί να έχεις ένα μομέντουμ 2-3 αγώνων που να μην αποδώσεις όσο καλά μπορείς στην επίθεση, γι’ αυτό λέω πάντα πως η άμυνα κερδίζει τα ματς και βοηθά την επίθεση. Με την αποφασιστικότητα που έχουμε πλέον παίζουμε καλύτερα και μπροστά. Μέχρι και το ματς με τη Χίμκι όλοι έλεγαν πως η ομάδα έπαιζε καλά και στην επίθεση. Έτυχε να μην παίξουμε 1-2 ματς καλά. Η ομάδα έχει πολλές επιλογές στην επίθεση, λειτουργεί καλά και με πλουραλισμό, όπως και σήμερα. Αυτή είναι η έννοια της ομάδας».

Τέλος, για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα τόνισε:

«Αξίζαμε τη νίκη, από την αρχή ως το τέλος ελέγξαμε το ρυθμό. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Αμυντικά περιορίσαμε τον αντίπαλο εκτός από κάποιες στιγμές. Γενικά κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι και στην επίθεση κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βρήκαμε καλά σουτ. Η τελική διαφορά πιστεύω πως δείχνει πόσο καλό ήταν το παιχνίδι μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button