Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα τιμήσει Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός

085022

Τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα και αρχιτέκτονα της κατάκτησης της δεύτερης συνεχόμενης Ευρωλίγκας στο Λονδίνο το 2013, θα τιμήσει η πειραϊκή ΚΑΕ στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα».

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων έχει μάθει να αναγνωρίζει τις αξίες, αλλά και την ανιδιοτελή προσφορά ανθρώπων, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα βάζοντας την σφραγίδα τους στον δρόμο των επιτυχιών!

Η διοίκηση των αδελφών Αγγελόπουλων τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να βραβεύει παίκτες ή ακόμη και προπονητές που έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες τους στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Με αφορμή την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ ως αντιπάλου και μάλιστα με την ιδιότητα του χεντ κόουτς μιας ομάδας της δυναμικής και της εμβέλειας της Μπαρτσελόνα, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού θα τιμήσουν τον 50χρονο Έλληνα προπονητή, ο οποίος το 2013 έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός, που πανηγύρισε την κατάκτηση Ευρωλίγκας, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» στο αξέχαστο Back2back!

Και μάλιστα με εκπληκτικό μπάσκετ και ευρείες νίκες τόσο στον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (69-52), όσο και στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (100-88) ανατρέποντας διαφορά 17 πόντων από το 10ο λεπτό κι έπειτα (σ.σ. από το 10-27)!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας 25 μήνες μετά την αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους», την ερχόμενη Τετάρτη (16/11) θα τεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές Ελλάδας για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους  στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα

Με την διοίκηση των αδελφών Αγγελόπουλων να βρίσκει την κατάλληλη χρονικά στιγμή να  βραβεύσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την προσφορά του!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button