ΜΠΑΣΚΕΤ

«Θα τα δώσουμε όλα!»

Τη δίψα του για νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Κάιλ Γουϊλτζερ κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού. 

Με ξεκάθαρο στόχο να επανέλθει στις θετικές εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό, όμως είναι να επιβάλλει τους δικούς του νόμους στο παρκέ.

Κάτι το οποίο τόνισε ο Κάιλ Γουϊλτζερ

«Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε, ακούσαμε τους προπονητές μας και μας έχουν ενημερώσει για τον αντίπαλό μας. Όλοι οι αγώνες άλλωστε της Ευρωλίγκας είναι δύσκολοι, ειδικά οι εκτός έδρας» τόνισε αρχικά ο Καναδός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», για να συμπληρώσει:

«Ξέρουμε πως το μεγαλύτερο όπλο της Ρεάλ είναι να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο οπότε θα πρέπει να τους δυσκολέψουμε στην άμυνα όσο γίνεται περισσότερο και να προστατεύσουμε την μπάλα στην δική μας επίθεση, γιατί τα λάθη οδηγούν σε αιφνιδιασμούς και εύκολους πόντους. Αν τα κάνουμε αυτά τα δύο θα είμαστε εντάξει».

Ερωτηθείς για τη δουλειά στα ριμπάουντ ο Γουίλτζερ τόνισε:

«Είναι πολύ καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ. Οπότε θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς επιθετικά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να τα καταφέρουμε στο κομμάτι αυτό. Θα τα δώσουμε όλα. Θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button