ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα τα δώσουμε όλα!»

Την δίψα του για μία αξιόλογη εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα φανέρωσε ο Αλμπέρτο Μποτία.

 

Πανέτοιμος να κάνει την δυναμική του επανεμφάνιση στα ευρωπάικά παιχνίδια του Ολυμπιακού και να ηγηθεί στην προσπάθεια τνω πρωταθλητών Ελλάδας για μία αξιόλογη παρουσία απέναντι στην Μπαρτσελόνα, παρουσιάστηκε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο αρχηγός του ΟλυμπιΑκού που εκπροσώπησε τους παίκτες των ερυθρόλευκων» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στις δηλώσεις του εξέφρασε την δίψα που επικρατεί για μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κόντρα στη παρέα του Λιονέλ Μέσι

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία

Πως αισθάνεται που επιστρέφει στο Καμπ Νου και πως νιώθουν οι παίκτες του Ολυμπιακού

«Πάντα είναι ιδιαότερο να παίξεις εδώ και να παίξεις στην Μπάρτσα. Πάντα είναι ιδιαίτερη στθγμή και είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι αεδώ για τα χρ΄μματα του Ολυμπιακού περήφανος κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου να τελειώσουμε το παιχνίδι με χαμόγελο»

 

Τι θα έλεγες στον κόσμο που θεωρεί την Μπάρτσα φαβορί

«Είναι λογικό να είναι η Μπάρτσα φαβορί αλλά διαρκεί 90λεπτά ξεκινάμε από το 0-0 θα παλέψουμε να αγωνιστιστούμε για να κάνουμε μνία καλή ομαδική δουλειά»

Τι πιστεύεις ότι κάνει την Μπάρτσα ανίκητη

«Τώρα η Μπάρτσα έχει πιάσει την δυναμική του προπονητή και είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι»

Τι σε ρωράνε περισσότερο οι συμπαίκτες σου;

«Η Μπάρτσα είναι γνωστή από όλους σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά υτό που ξεχωρίζει ρίναι το γήπεδο και το ότι θα παίξουν με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»

Το καλύτερο όπλο του Ολυμπιακού για να φρενάρει την Μπάρτσα

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νιώσουμε άνετα, να έχουμε κατοχή στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό,παιχνίδι διαφορετικό και να κάνουμε αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα.

Φέτος ξεκινήσαμε διαφορετικά από άλλες χρονιές αλλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική αλλά θέλουμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα είμαστε ανταγωνιστική τις επόμενες εβδομάδες θα γυρίσουμε ξανά»

Η Μπάρτσα είναι λιγότερο προβλέψιμη από τις άλλες χρονιές

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι έχει αλλάξει το σύστημα δεν είναι 4 3 3 είναι ένα είδος κινήσεων που κάνει η Μπαρτσελόνα αλλά ξέρουμε ΄ότι αντιμετωπίζουμε τους καλύτερους στον κόσμο και πρέπει να είμαστε στο 100%»

 

Ποια είναι τα λάθη που δεν πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός αύριο;

«Πρόκειται για μικρές λεπτομέρεις κοντά στην εστία κάνουν την διαφορά ένα λάθος μπορεί να στοιχίσει ένα γκολ. Πρέπει να τρέξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button