Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο!»

1516475-1

Το σύνθημα για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος έδωσε ο Αντρέ Μάρτινς.

 

Με το πόδι …πατημένο στο γκάζι μπαίνει ο Ολυμπιακός στο νέο πρωτάθλημα φιλοδοξώντα ςνα φτάσει στον έβδομ διαδοχικό του τίτλο και να ισοφαρίσει την εκπληκτική επίδοση, που έχει να επιδείξει ο Θρύλος της επταετίας 1996-2003.

Οι μόνιμα πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην Super League ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου υποδέχοντας την Βέροια

Ο Αντρέ Μάρτινς με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova αναφέρθηκε τόος στην αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα της Ημαθίας, αλλά και για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι:

Μπαίνοντας ο Ολυμπιακός στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος, θα θέλαμε να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις σου.

«Είναι πολύ θετικές οι σκέψεις μου γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Αλήθεια, τι εικόνα έχεις για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Κυρίως μέσα από τα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και έχει πάρα πολλούς τίτλους, γνωρίζω πως δε θα είναι εύκολο να το κατακτήσουμε. Τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε δε θα είναι εύκολο να τα κερδίσουμε».

Θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν;

«Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τους γεμίσουμε με χαρές και περηφάνια για την ομάδα τους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button