ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα συνεχίσει να είναι ο εφιάλτης σας!

Η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του αγώνα με τον  Πας Γιάννενα ήταν κάτι που περίμενε σε μεγάλο βαθμό ο κόσμος του Ολυμπιακού, που έβλεπε και συνεχίζει να βλέπει  την επίθεση που γίνεται σε βάρος της ομάδας του με απώτερο σκοπό την εξόντωση της. 

Το είπε ξεκάθαρα, με το γνωστό του στιλ , ο Πρόεδρος. Εχει να πάρει πολλά σερί  Πρωταθλήματα ο Θρύλος και επιβεβαίωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει  το χτίσιμο  για την επόμενη σεζόν και σε 15 ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Με το “κλείδωμα” του 44ου Πρωταθλήματος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το δικό του διάγγελμα και κάποιοι άρχισαν ήδη να τρέμουν. Γιατί βλέπουν ότι πάνε να χτίσουν δικές τους αυτοκρατορίες μέσα από ψεύτικες και απόλυτα κωμικές κατηγορίες και γνωρίζουν ότι εκνευρίζοντας και προκαλώντας τον Πρόεδρο του Θρύλου, εκείνος θα τους απαντήσει όπως τους πρέπει. Με μεταγραφές και επενδύσεις . Κάτι που αποδεδειγμένα οι απέναντι δεν μπορούν.

Αλλοι ονειρεύονται -6 για να κάνουν φιέστα….φραπέ, άλλοι ονειρεύονται υποβιβασμό του Ολυμπιακού, άλλοι πανηγυρίζουν που θα πάει ο Μαρινάκης στη Νότιγχαμ και θα εγκαταλείψει το…σπίτι του,άλλοι θυμούνται μετά από κάποιες ημέρες ή ώρες ότι δέχτηκαν επίθεση και ξύλο..Πραγματικά,πλέον, συνεχίζετε να μας διασκεδάζετε. Συνεχίστε ναι εκτίθεστε και να ταίζετε σανό  τους ακόλουθους σας…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button