ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Θα συμβάλει η δυνατή παρουσία των φιλάθλων μας»

H στιγμή για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού, πλησιάζει. Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, υποδέχεται την Πέμπτη στις 19:00 την ισχυρή Σουργκούτ στο Ρέντη, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Cev Cup, στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Ο λίμπερο των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Στεφάνου με δηλώσεις του στο osfp.gr αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με την Σουργκούτ και στην σημασία της παρουσίας του κόσμου του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Στεφάνου στο osfp.gr

«Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα πρέπει να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι παιχνίδι χωρίς επιστροφή αφού έχουμε και τον επαναληπτικό. Από κει και πέρα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία μιας και παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον συγκεκριμένο παράγοντα. Σε αυτό θα συμβάλει πολύ και η δυνατή παρουσία των φιλάθλων μας που μέχρι στιγμής έχουν δώσει βροντερό παρών και έχουν βοηθήσει την μέχρι τώρα πορεία μας». 

πηγή: osfp.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button