ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θα πάμε για την Κούπα στην Τουρκία”

Κοινός παρονομαστής στις δηλώσεις των ηρωϊκών κοριτσιών της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά τον πρώτο τελικό κόντρα στην Μπούρσα που τον κέρδισαν με το σπαθί τους 3-2, ήταν ένας. “Πάμε για την κούπα μέσα στην Τουρκία”! Το πιστεύουν και το μπορούν! Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα με το συγκλονιστικό comeback τους από το 0-2 σετ.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν η Τζίνα Λαμπρούση, η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και η συγκλονιστική σούπερ-Μαλασάι για το ματς αλλά και τον απίστευτο κόσμο:

ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: «Δυστυχώς μπήκαμε πολύ άσχημα στον αγώνα, αλλά κάναμε την ανατροπή και πήραμε τη νίκη μέσα στο ‘‘σπίτι’’ μας. Ηταν απίστευτα τα συναισθήματα. Εχουμε δυο μέρες για να προετοιμαστούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε να πάρουμε το Κύπελλο.

Είναι δύσκολο μια ομάδα να κάνει τέτοια ανατροπή, γιατί όταν χάνει με 2-0 σετ έχει μόνο ένα σετ μπροστά της και πρέπει να το πάρει πάση θυσία. Παίξαμε πάρα πολύ καλά μετά το 2-0. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη απόδοση και στην Τουρκία. Σίγουρα θα υπάρχουν πάρα πολλοί υποστηρικτές της Μπούρσα στον δεύτερο τελικό.

Μπορεί να είναι και οι δικοί μας φίλαθλοι εκεί, βέβαια, δεν το ξέρουμε ακόμη αυτό. Εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το Κύπελλο.

ΜΑΛΑΣΑΪ: Στα πρώτα 2-3 σετ ήμουν πολύ νευρική και ο προπονητής μου με αντικατέστησε. Τοτε χαλάρωσα και προσπάθησα να διορθώσω τα λάθη μου για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ηταν πολύ ωραία τα συναισθήματα. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Ο δεύτερος αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Στην Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και φανατικούς οπαδούς.

Αφού καταφέραμε, όμως να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι από 2-0 σε 3-2, γιατί να μην το κάνουμε και στην Τουρκία;

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ζήσαμε απίστευτες στιγμές, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και μας έδωσε πολλή ενέργεια. Μπήκαμε λίγο φοβισμένες στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ξεχείλισε το πάθος.

Πραγματικά δεν έχω λόγια. Συγχαρητήρια σε όλους, στις συμπαίκτριές μου! Θέλουμε την κούπα και θα πάμε στην Τουρκία για να νικήσουμε. Εχω ξαναπεί ότι αυτή η ομάδα είναι τρελή. Ξέραμε πώς να το γυρίσουμε το παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button