ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα πάμε βήμα- βήμα»

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει για τον Ολυμπιακό η παρουσία του στο Final-6  αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος. 
Στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που παρουσιάζει για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή του στο Final-6 της Βουδαπέστης, στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, κατέστησε σαφές ότι οι παίκτες του έχουν να διανύσουν ένα … βουνό και ότι θα πρέπει να προσεγγίσουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από τον προημιτελικό κόντρα στην περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουνγκ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε μέσα στις καλύτερες έξι ομάδες της Ευρώπης. Την περυσινή χρόνια ήμασταν πολύ κοντά ώστε να κάνουμε κάτι το εντυπωσιακό, μιας και ο Ολυμπιακός ήταν εκτός όλων αυτών των μεγάλων διοργανώσεων πριν το 2008. Έτσι η φετινή χρονιά που είναι η δεύτερη συνεχόμενη που συμμετέχουμε στο Final 6, είναι πιο δύσκολη, εμείς πρέπει να κερδίσουμε τρεις από τις καλύτερες ομάδες αν θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Τώρα κοιτάμε πρώτα τον πρώτο μας αντίπαλο που είναι η Γιούνγκ.

Θα πάμε βήμα βήμα, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό και πιστεύω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε στα ημιτελικά και στη συνέχεια να φτάσουμε στην κορυφή».

Γεννηδουνιάς: «Είμαστε έτοιμοι!»

Την αποφασιστικότητα για την μέγιστη δυνατή διάκριση, που επικρατεί στον Ολυμπιακό, ανέδειξε ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς:

«Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το πρώτο παιχνίδι με τη Γιούνγκ εδώ και αρκετό καιρό. Πέρυσι δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο για λεπτομέρειες. Φέτος πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο αλλά όπως είπα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button