ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα μοχθήσει με όσους του έχουν απομείνει!

«Μισός» λόγω τραυματισμών, αλλά με καρδιά και πίστη κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας, ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για νίκη απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας (19:00, NS2).

Τα … ρέστα του για νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας θα κληθεί να παίξει ο … ελλιπέστατος Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στο ματς της 30ής αγωνιστικής της Ευρωλίγκα (19:00, NS2).

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους Λιθουανούς μετρώντας πολλά αγωνιστικά προβλήματα και χρειάζονται όσο τίποτε άλλο την νίκη, ώστε να έχουν την καλύτερη διασταύρωση στα προημιτελικά (σ.σ. εφόσον τα καταφέρουν θα … κοντραριστούν με την αποψινή τους αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των τραυματιών Γιώργου Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, αλλά και του κλινήρη Τζαμέλ ΜακΛιν, ο οποίος τις τελευταίες  ημέρες έχει ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα.

Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κιμ Τιλί, ο οποίος θα δοκιμάσει το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής. Εφόσον τα καταφέρει, τότε, αυτομάτως θα τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας

Μέσα στον κυκεώνα των απουσιών και των προβλημάτων, τουλάχιστον είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας και να δείχνει πως έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση του.

Όπως και να έχει, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει βάλει στην …πρίζα τους παίκτες του, οι οποίοι με τη σειρά τους φέρονται αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button