ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα λιώσουν σαν λάβα την ΑΕΚ!

035

Ήδη πάνω από 21.000 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους».

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Τρελαμένοι» να δώσουν έναν νέου σόου είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ!

Η κρισιμότητα του αγώνα, σε συνδυασμό με την στήριξη, όπου χρειάζεται η ομάδα, έχουν σημάνει τον συναγερμό στους φανς των μόνιμα πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι αδημονούν να σταθούν στο πλευρό της λατρεμένης τους ομάδας και με τον τρόπο, που μόνο αυτοί γνωρίζουν, να της δώσουν την απαραίτητη ώθηση για έναν θρίαμβο, που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου!

Σε μία χρονική περίοδο, όπου ο Ολυμπιακός δέχεται αβυσσαλέο πόλεμο από παντού, ο μοναδικός και συγκλονιστικός λαός του Θρύλου αποτελεί την ασπίδα της ομάδας και προετοιμάζεταi να δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με τρομερό παλμό και πάθος, ώστε να κάψει σαν … λάβα την αντίσταση των παικτών της ΑΕΚ

Είναι τέτοια η ανυπομονησία που έχει κυριεύσει τους φίλους του Θρύλου για το συγκεκριμένο  παιχνίδι, αφού το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ήδη 21.000 εισιτήρια έχουν «γίνει καπνός»!

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button