ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα «κοχλάζει» και τη νέα σεζόν

soldout708

Γεμίζουν οι μόνιμες θέσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για τη νέα σεζόν, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να προχωρούν σε ανανεώσεις των καρτών διαρκείας. Πάνω από 1.000 οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας σε αυτές τις τρεις πρώτες ημέρες.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στον …πυρετό της νέας σεζόν ζουν και αναπνέουν ήδη οι οπαδοί του Ολυμπιακού! Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα του φετινού καλοακριού, όμως η δίψα των φίλων των πρωταθλητών Ελλάδας να βρεθούν και την επόμενη χρονιά στο πλευρό της αγαπημένης τους οάδας είναι έλδηλη και αποτυπώνεται από την κίνηση που παρουσιάζουν από τις πρώτες κιόλας ημέρες οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας από τους παλαιούς κατόχους!

Η ΠΑΕ κράτησε τις ίδιες χαμηλές τιμές και φέτος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους οπαδούς για τη στήριξή τους. Ο κόσμος βλέπει τις σοβαρές επενδύσεις που πραγματοποιεί η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δύσκολες οικονομικά εποχές και ανταποκρίνεται με το παραπάνω!

Η ..παράκρουση που έχει πιάσει τους φανς του Θρύλου φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι πάνω από 1.000 παλιοί κάτοχοι έχουν ήδη ανανεώσει τα διαρκείας τους και έκλεισαν θέση στον Ναό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει βάλει πλώρη για να γκρεμίσει το περσινό ρεκόρ των 21.173 διαρκείας και να αποδείξει για μία ακόμα φορά την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ και να βάλει στόχο για το κάτι παραπάνω στο Champions League!

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Τρίτη (7/6) και έως τις 28 Ιουνίου είναι η περίοδος που μπορούν οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώσουν τα διαρκείας τους, ενώ από την Πέμπτη 30/6 θα ξεκινήσει η διάθεσή σε νέους κατόχους.

Για να πάρει κάποιος, πάντως, εισιτήριο διαρκείας, θα χρειαστεί αναγκαστικά αριθμό δελτίου ταυτότητας, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, ενώ παρακάτω αναγράφονται οι τρεις τρόποι για να κάνετε δικό σας ένα εισιτήριο.

Αναλυτικά οι τρεις τρόποι

1) Τηλεφωνικά στο 210 48 00 920 καθημερινά από τις 10:00 ως τις 17:00.

2) On line μέσω διαδικτύου και του επίσημου σάιτ της ομάδας (www.olympiacos.org).

3) Περνώντας από το «Γ. Καραϊσκάκης». Η διαδικασία γίνεται στην αίθουσα Τύπου και η είσοδος είναι από τα vip. Ώρες λειτουργίας 10:00 – 18:00.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στο Facebook ενημέρωσε τους φιλάθλους του Θρύλου ότι ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button