ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα κάνουμε το παν για την πρόκριση!»

Τη δίψα του για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League  σε βάρος της Μπεσίκτας ανέδειξε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

 

Την αποφασιστικότητα για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League  για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού, που επικρατεί στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας, ανέδειξε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της πειραϊκής ΠΑΕ σε δηλώσεις του σε τουρκικά Μέσα ενημέρωσης,  εξέφρασε τη δίψα του για πρόκριση επί της Μπεσίκτας στον επερχόμενο επαναληπτικό του «Vodafone Arena»

Aρχικά, ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην χθεσινή ισόπαλη με 1-1 αναμέτρηση:

«Πριν το 1-1 προτιμούσαμε να αμυνθούμε, αλλά η Μπεσίκτας μπήκε δυνατά στη Β’ μέρος. Από εκείνο το σημείο και μετά, έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί. Η ομάδα μας είχε αλλάξει προπονητή και χάσαμε την επιθετικότητά μας στο δεύτερο ημίχρονο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος αναφερόμενος στην καθοριστική ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης επεσήμανε:

«Η Μπεσίκτας θα παίζει στην έδρα της, θα είναι φυσικά το φαβορί, αλλά θα κάνουμε το παν για την πρόκριση, παίρνοντας και τη νίκη αν χρειαστεί. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε εκεί. Θα κάνουμε το παν για τη νίκη ή για μια ισοπαλία με πιο πολλά γκολ από το 1-1».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να πάρει κάποιον παίκτη από την Μπεσίκτας, αρκέστηκε να τονίσει:

«Σέβομαι όλους τους παίκτες, αλλά θα ήθελα να δω τους Αμπουμπακάρ και Ατίμπα στον Ολυμπιακό. Η Μπεσίκτας έχει ποιοτικούς παίκτες, ο πρόεδρός μας Βαγγέλης Μαρινάκης το ξέρει αυτό, αλλά θα πρέπει να ελέγχουμε και τους κανονισμούς του Financial Fair Play. Δεν μπορούμε να κάνουμε τις μεταγραφές πολύ μεγάλων ομάδων όταν είμαστε στη μεταγραφική περίοδο. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα μπάτζετ σύμφωνα με τους κανόνες».

Στην συνέχεια ο Κριστιάν Καρεμπέ στάθηκε στο φλέγον θέμα της τεχνικής ηγεσίας:

«Θέλουμε τους παίκτες να επικεντρωθούν στο υπόλοιπο της σεζόν. Θα συνεχίσουμε με τον τεχνικό των Ακαδημιών,κύριο  Βούζα και όταν ο πρόεδρος κύριος Μαρινάκης αποφασίσει να πάρει νέο προπονητή, θα αναλάβει δράση. Ίσως στο μέλλον υπάρξει στη λίστα μας Τούρκους τεχνικός».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button