ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θα είναι το δυσκολότερο όλων των εποχών”

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει στην κούρσα του πρωταθλήματος και θα σηκώσει το 8ο σερί εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Γιουβέντους.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει το καλύτερο σύνολο και πως παρά την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, άπαντες σκέφτονται το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω στον κόσμο ότι σήμερα ο Ολυμπιακός στάθηκε αξιοπρεπέστατα κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, μια από τις 2-3 καλύτερες. Ειδικά αυτές τις ομάδες, ο Ολυμπιακός ακόμη δεν μπορεί να τις φτάσει με τίποτα, αυτό να το καταλάβει ο κόσμος. Σήμερα η ομάδα κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες και θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε πάρει την ισοπαλία.

Τώρα κοιτάμε το μέλλον. Από δω και μπρος κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα, ο νους όλων μας είναι στο Αγρίνιο από αύριο. Κουράστηκε πολύ η ομάδα από το Champions League. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Έκαναν ότι μπορούσαν τα παιδιά. Ήταν καταπληκτικός και ο κόσμος που φώναζε για το πρωτάθλημα. Αυτό θέλω και εγώ. Θα είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα που θα έχει πάρει ποτέ ο Ολυμπιακός. Όλοι ξέρουμε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να γίνουμε όλοι ένα για τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά.

Όπως εμείς είμαστε πολύ πίσω από τη Γιουβέντους και τη Μπαρτσελόνα, τόσο απέχουν και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα κάνουνε ό,τι καλύτερο, θα πάμε στο Αγρίνιο για να διεκδικήσουμε τη νίκη και θα την πάρουμε.

Επίσης, οι διαιτητές μας να προσέχουν, δεν ξέρω τι θα κάνουν όλοι αυτοί, ειδικά οι διεθνείς. Δεν μπορούν να βαστήξουν τα παιχνίδια. Έχω φυλαγμένες τις κασέτες του πρώτου γύρου και όλα τα σφυρίγματα και όταν έρθει η ώρα θα δώσω μια μεγάλη συνέντευξη και θα τα πούμε.

Τελειώνω τώρα, ήταν μια ευχάριστη βραδιά. Μια μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, μόνο ο Ολυμπιακός από τις ελληνικές μπορεί να κοντράρει αυτές τις ομάδες. Από δω και μπρος κανείς δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο το πρωτάθλημα Ελλάδας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button