ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Θα είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση»

Στο επερχόμενο ντέρμπι με την ομάδα του Άργους στρέφει την προσοχή του ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο επέστρεψε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, αφού έπιασε κορυφή μετά τη δική της νίκη επί του Καματερού με 29-21 σε συνδυασμό με την ήττα του Διομήδη Άργους από τον Αερωπό Έδεσσας.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Ζαραβίνας στάθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Αργους, το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας μετά την ήττα της

:«Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε καθόλου επαφές στην άμυνα να είμαστε πιο σκληροί ήταν χαρακτηριστικό αυτό στο πρώτο ημίχρονο και δεν βοηθήσαμε έτσι και τους τερματοφύλακες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα αρκετά μικρό διάστημα ώστε να μεγαλώσουμε τη διαφορά να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα να δοκιμάσουμε και κάποιους παίκτες είναι μια ακόμα νίκη και συνεχίζουμε ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού που έχουμε στο Διομήδη Άργους, που πάντα στην έδρα του είναι πάρα πολύ καλός. Τώρα που έχασε ο Διομήδης, θα είναι σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση εναντίων μας».

Κωστακίδης: «Θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Από την πλευρά του ο Παντελής Κωστακίδης τόνισε τα εξής: «Σίγουρα μεσολάβησε ένα κενό διάστημα λόγω Εθνικών ομάδων, είχαμε μια διακοπή στην οποία δουλέψαμε, βέβαια μας λείπουν τα παιχνίδια, προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, ακολουθεί την άλλη εβδομάδα ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Άργος, θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας. Είναι έτσι το πρωτάθλημα που έχουμε πολλές διακοπές, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι ανα πάσα στιγμή, έχουμε δύσκολη συνέχεια, θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Θεωρώ ότι δεν έχουμε πιάσει ακόμα το ρυθμό και την απόδοση που θέλουμε και εμείς και ο προπονητής, βέβαια έχουμε βγει αλώβητη από όλα τα ντέρμπι μόλις βρούμε αυτό το ρυθμό και την αγωνιστική πειθαρχεία που θέλουμε θεωρώ ότι θα βγάλουμε πολλά μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button