ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει!»

724611

Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για τα παιχνίδια κόντρα στη ρωσική Σουργκούτ, εξέφρασε ο Φλάβιο Γκουλινέλι.

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί έτοιμος να κοντραριστεί απέναντι στην ισχυρή Σουργκούτ, εξέφρασε ο Φλάβιο Γκουλινέλι.

Ο Ιταλός προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας κληθείς να κάνει ένα πρώτο σχόλιο για την κλήρωση, που έφερε τον Θρύλο αντιμέτωπο των Ρώσων αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής

«Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Καλύτερη ωστόσο θα μπορούσε να είναι και για τους Ρώσους. Από την άλλη μπαίνουμε κατευθείαν στη φάση των «1/16» της διοργάνωσης. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης σε διπλούς αγώνες», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

«Θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ενώ δεν θα ταξιδέψουμε προηγουμένως.  Αναμφίβολα τα παιχνίδια με τη Σουργκούτ θα είναι για εμάς σαν τελικός. Θα είμαστε έτοιμοι εκείνη την περίοδο για το στόχο μας. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, κοιτάζοντας να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button