ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτόν τον κόσμο” (vid)

Το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν έδωσε στο πλαίσιο της Media Day του ερυθρόλευκου βόλεϊ ο Κώστας Χριστοφιδέλης

“Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους εσάς, στους αθλητές, στους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε άλλη μία χρονιά εδώ στου Ρέντη με τους συναθλητές μου και όπως ξέρετε οι στόχοι μας, όπως κάθε χρονιά είναι ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις. Αυτός είναι και ο στόχος μας την νέα σεζόν. Είμαστε ετοιμοπόλεμοι όλοι οι συναθλητές μου στο ρόστερ όπως και το προπονητικό τιμ. Απομένει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θα χρειαστούμε βέβαια χρόνο προσαρμογής διότι αρκετοί αθλητές προέρχονται από τα προκριματικά στο πανευρωπαϊκό και είναι καταβεβλημένοι κι άλλοι που έχουν να αγωνιστούν αρκετό καιρό. Χρειαζόμαστε τον χρόνο προσαρμογής μας”.

Για τον κόσμο που ονειρεύεται μία πορεία ανάλογη της περσινής αλλά και το ευρωπαϊκό:

“Είναι φυσικό και επόμενο να κάνει ο κόσμος όνειρα. Και εμείς κάνουμε όνειρα απλά ως παίκτες προσπαθούμε να είμαστε και πιο ρεαλιστές. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι ειδικά αυτή τη περίοδο να πρωταγωνιστήσει κανείς στην Ευρώπη. Παρά ταύτα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον κόσμο μας. Γιατί αυτός είναι η κινητήρια δύναμη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Η ομάδα είναι πολύ καλή και πολύ δυνατή. Η προηγούμενη χρονιά είναι πλέον παρελθόν. Αυτό που κοιτάμε είναι το μέλλον. Κοιτάζουμε στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα όλοι οι αθλητές να το πετύχουμε”.

Για την ατμόσφαιρα στον περσινό τελικό:

“Θεωρώ πραγματικά τυχερό τον εαυτό μου και είμαστε όλοι τυχεροί που ζήσαμε αυτές τις στιγμές. Ο κόσμος μας χειροκρότησε μας αποθέωσε στο τέλος. Εύχομαι πραγματικά να ζήσουμε ανάλογες ατμόσφαιρες και στο μέλλον”.

Κλείνοντας ανέφερε πως φέτος είναι η τελευταία του χρονιά και θέλει να κλείσει στην ομάδα. Με την ευχή να κατακτήσει η ομάδα όλους τους εγχώριους τίτλους.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κώστα Χριστοφιδέλη:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button