ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα γράψουμε ιστορία και στην Ελλάδα!»

13320949_1164313236952623_7147220716950492558_o-300x225

Το σύνθημα για πολλές ακόμη κατακτήσεις πρωταθλημάτων έσπευσε να δώσει ο εκ των προέδρων του Θρύλου Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ξεκάθαρος και κατηγορηματικός ότι ο Ολυμπιακός θέτει τις στέρεες βάσεις για τη δημιουργία μίας νέα αυτοκρατορίας στον χώρο του μπάσκετ μετά το σερί, που πέτυχε και στην Ευρώππη με τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της Ευρωλίγκα σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο, έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο εκ των διοικητικών ηγετών των πρωταθλητών Ελλάδας κατά τη απονομή του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους» υπήρξε ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του κόντρα σε όλους και σε όλα:

«Καταφέραμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πλέον θα γράψουμε ιστορία στην Ελλάδα με τον τρόπο που ξέρουμε! Πεντακάθαρα, μάγκικα και πειραιώτικα» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε στην κάμερα του OTE TV .

«Είναι μέρα χαράς, στην οποία οι παίκτες μας παίρνουν αυτό για το οποίο κόπιασαν όλη τη χρονιά. Επιβραβεύονται όλοι! Οι πρόεδροι, οι παίκτες, οι προπονητές και αυτός ο υπέροχος κόσμος. Τελικά κέρδισε η καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός. Στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε τρία σερί παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Η επόμενη ημέρα θέλει ξεκούραση, ηρεμία, καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό για να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button