ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θα αντιδράσουμε όπως πρέπει”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου (20/11, 21:30) και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να αντιδράσουν. Τι είπε για αρνητικό σερί της ομάδας του.

«Νομίζω πως έχουν παίξει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Είναι μία σκληρή ομάδα στην άμυνα, προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις μέσα από την άμυνα. Παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν χημεία και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και στην επίθεση», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για τη Γερμανία, προτού προσθέσει για τον Νιχάντ Ντζέντοβιτς:

«Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες εκεί. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, έχει ύψος και έχει καλούς αριθμούς μέχρι στιγμής. Δεν είναι όμως ο μόνος που πρέπει να προσέξουμε. Η συγκέντρωσή μας είναι στο πως θα παίξουμε εμείς καλά, πως θα είμαστε συγκεντρωμένοι και στο πως θα φτάσουμε στη νίκη».

Όσον αφορά το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού και τη συνέχεια, ο Μπλατ ανέφερε: «Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά είναι ένα κομμάτι της σεζόν. Μπορεί να γίνει αυτό σε μία ομάδα κάποιες φορές. Ελπίζουμε πως θα μάθουμε από αυτό και θα αντιδράσουμε όπως πρέπει, ώστε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Αυτό περιμένω να συμβεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button