ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θανάσης Ανδρούτσος: Το ταξίδι του μέχρι την πρώτη ομάδα!(VIDEO)

imageedit_2_6391931075

Ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι ένα από τα πιο hot ονόματα των ακαδημιών του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή.

Του Στέφανου Κορακιανίτη

Έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα ενώ πριν από λίγες μέρες το επέκτεινε και μέχρι το 2021. Ο Ολυμπιακός εμπιστεύεται τα δικά του παιδιά και δίνει τις ευκαιρίες σε αυτούς που το αξίζουν πραγματικά, με τον Ανδρούτσο να συγκαταλέγεται μέσα σε αυτούς.

Άλλωστε μιλάμε για έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή σε όλα τα επίπεδα. Ο Θανάσης πήγε στην Κ20 πριν από 2 χρόνια έχοντας κάποιες συμμετοχές στο αρχικό σχήμα και αγωνιζόμενος ως εξτρέμ ή ως δεύτερος επιθετικός, πίσω από τον Νίκο Βέργο. Πέρυσι όμως ανέβηκε στην κορυφή της επίθεσης και σε μία γεμάτη χρονιά έδειξε ποιος είναι και βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του και πρώτος και στην Super League Κ20. Φέτος έχει ξεκινήσει το ίδιο δυναμικά, έχοντας πετύχει ήδη 4 γκολ σε 4 αγώνες και προβλέπεται και πάλι να κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Μάλιστα αυτή τη χρονιά έχει κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, έχει άλλο βαθμό ετοιμότητας και φαίνεται μέσα στο γήπεδο αυτή η διαφορά. Το είχε πει και σε πρόσφατες δηλώσεις του εδώ στο redaroume.gr, πως το να προπονείσαι με τον Τσόρι, τον Καμπιάσο και με τους υπόλοιπους σε κάνει κάθε μέρα και καλύτερο.

Ο Ανδρούτσος είναι γεννημένος στις 06 Μαΐου του 1997 και ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού σχεδόν μια δεκαετία, ξεκινώντας από τις σχολές στο Ρέντη. Μεγάλωσε μέσα εκεί και γαλουχήθηκε στον πρωταθλητισμό από μικρός, βλέποντας τα ινδάλματά του να φέρνουν επιτυχίες την μία μετά την άλλη και συνεχόμενα πρωταθλήματα. Αυτά τα έβλεπε και ονειρευόταν πως και αυτός θα βρεθεί σε αυτήν τη θέση μια μέρα. Δούλεψε σκληρά, διάβασε και πέτυχε και στις σχολικές του υποχρεώσεις και πιο ώριμος από ποτέ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλοπάτι της ομάδας.

Ο Θανάσης είναι πλέον και αρχηγός στην Κ20 του Ολυμπιακού. Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, δεξιοπόδαρος(χρησιμοποιεί και το αριστερό πολύ καλά), με έφεση στο σκοράρισμα. Είναι πολυσύνθετος από τη γραμμή και μπροστά, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος, αλλά έχει και την ταχύτητα για να γίνει εξτρέμ αν χρειαστεί. Είδαμε να πετυχαίνει και τα δύο παρθενικά του γκολ με την πρώτη ομάδα, κόντρα σε Βέστερλο και Λεβαδειακό, συνειδητοποιώντας πως έχει θράσος ποδοσφαιρικό και πως βρίσκεται μέσα στις φάσεις.

Στην κατηγορία της Κ20 έκανε χατ-τρικ την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, όμως το άξιο αναφοράς είναι ότι χρειάστηκε να παίξει ως δεξιός μπακ και ως αμυντικός χαφ λόγω τραυματισμών των συμπαικτών του. Η ποιότητα είναι αυτή που τον ξεχωρίζει για αυτό μπορεί ο προπονητής του να τον εμπιστευτεί για πολλές δουλειές στο γήπεδο.

Όπως και να έχει πάντως αξίζει αυτό το παιδί να πάρει τον χρόνο που του αρμόζει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο ίδιος είναι μετριόφρων, σκύβει το κεφάλι και δουλεύει και δεν είναι ο τύπος που του αρέσουν τα χαϊλίκια και η show biz  του ποδοσφαίρου. Τον ενδιαφέρει να γίνεται όλο και καλύτερος και μέσα από την δουλειά του να καταφέρει να διαπρέψει και να φτάσει ψηλά.

Του το ευχόμαστε και εμείς από εδώ και του ετοιμάσαμε ένα video για να δείτε λίγα από αυτά που σας προαναφέραμε. Την πορεία του μέχρι την πρώτη ομάδα, κάποια γκολ του και το ταξίδι του μέχρι να φτάσει εδώ, που ξεκινάνε, η αλήθεια είναι, τα δύσκολα. Απολαύστε τον:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button