ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια»

Την ευγνωμοσύνη του προς τις παίκτριες του για το φετινό τεράστιο επίτευγμα της ομάδας βόλεϊ γυναικών εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
Τις παίκτριες του θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για τη φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του Challenge Cup.

Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών του Θρύλου παρά την ήττα με 3-0 στον δεύτερο τελικό της Προύσσας, έσπευσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια για αυτή την πολύ καλή σεζόν, βέβαια η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα για εμάς, αλλά για όλα αυτά που πέτυχαν μέχρι τώρα, φυσικά στην ομάδα, στο σταφ, και φυσικά στο πιο σημαντικό που είναι οι οπαδοί μας.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, πιστεύω ότι έτσι όπως έπαιξε η Μπούρσα δεν είχαμε πολλές πιθανότητες, γιατί έπαιξαν πραγματικά καλά και τελικά τώρα μπορώ να πω ότι η Μπούρσα είναι δυνατότερη ομάδα από εμάς με κάποιες πολύ καλές παίκτριες αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν ομάδα, το προσπαθήσαμε σε ολόκληρο το παιχνίδι, ίσως στο τελευταίο σετ να είχαμε κάποιες μικρές πιθανότητες αλλά η Μπούρσα δεν μας άφησε να κάνουμε κάποια πράγματα που θα θέλαμε σήμερα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button