ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλω να επιστρέψω τον Ιανουάριο»

Την έντονη επιθυμία του να επιστρέψει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό στην προσεχή μεταγραφική περίοδο εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς.

 

Την λατρεία του και τη δίψα του για επιστροφή στον αγαπημένο του  Ολυμπιακό εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Κέβιν Μιραλάς!

 

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «ερυθρόλευκους» πέντε χρόνια μετά την παραχώρησή του στη Έβερτον, χωρίς κάτι τέτοιο να γίνει κατορθωτό, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote Tv  εξέφρασε την θέλησή το να επιστρέψεις τον Θρύλο τον ερχόμενο Ιανουάριο

Επίσης, παραδέχτηκε ότι ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, ώστε να τον φέρει πίσω στο λιμάνι

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να γίνει η μεταγραφή. Μίλησα και με τον πρόεδρο της Εβερτον και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να επιστρέψω στην Ελλάδα. Ολα είναι ανοιχτά όμως για τον Γενάρη. Θέλω και εγώ και η οικογένεια μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Ο Κέβιν Μιραλάς, επίσης, αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας:

«Eίναι σημαντικό για εμάς το ματς, γιατί με θετικό αποτέλεσμα κλειδώνουμε την πρόκριση στον Μουντιάλ. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για εμένα να επιστρέφω στο σπίτι μου, το Καραϊσκάκη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button