ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλουν ακόμη δουλειά οι Νέοι

1520525

Ισόπαλη με 1-1 της Αχαϊκής εκτός έδρας αναδείχθηκε η Κ-20 του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι, δείχνοντας ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από την συνολική εικόνα των παικτών του., αλλά και την πορεία προετοιμασίας της ομάδας του είχε ο προπονητής της Κ-20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας στο ισόpαλο με 1-1 εκτός έδρας φιλικό κόντρα στην Αχαϊκή

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι ήταν ανώτεροι στο συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη δουλειά, ώστε να φθάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας

Στο 45′ ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ αλλά  ο Κώστας Μεγαρίτης εκτελεί πέναλτι και η μπάλα σταματάει στο δοκάρι. Στο 56′ ο Ντενίς Μενικού ανοίγει το σκορ (1-0) με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά στο 76′ ο Γιάννης Βάρκας με σουτ ισοφαρίζει σε 1-1.

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Δριμάλας, Αναγνωστόπουλος (62΄ Στεφανόπουλος), Πετρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Σπυρόπουλος (46΄Αγγελόπουλος) , Γεωργόπουλος (46΄ Κωστούλας), Καρράς (35΄ Πλαστουργός), Μενίκου, Ρουμπάτος  (75΄ Λιάκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Γιανναράκης, Τόλι, Πανάγου, Φουάσης, Μεγαρίτης, Λάμπρου, Κηπουρός, Τσιλίκης, Τασιούλης, Χατζηιωαννίδης/ Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Τσιμπούκας, Πέιος, Χρήστου, Καμπετσής, Βάρκας, Ξενιτίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button