ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλουμε τον τίτλο με τον κόσμο μας!»

Έκκληση στον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού για βροντερό παρών στον τρίτο τελικό των πλέι – οφ κόντρα στον Πνναξιακό απηύθυνε η Στέλλα Χριστοδούλου. 
Πανέτοιμη να γιορτάσει την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι η ομάδα βόλεϊ γυναικών, η οποία φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου (29/4 – 20:00) τον Πανναξιακό στον τρίτο τελικό των πλέι – οφ.

Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες προηγούνται με 2-0 στις νίκες έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν τον τίτλο στο «Μελίνα Μερκούρη» και να γιορτάσουν μαζί με τον εκπληκτικό λαό του Θρύλου.

Η αρχηγός των επτά φορές Κυπελλούχων Ελλάδας Στέλλα Χριστοδούλου απηύθυνε έκκληση στον μοναδικό και συγκλονιστικό λαό της ομάδας να δώσει βροντερό παρών:

«Θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά των αγώνων το Σάββατο στην έδρα μας. Θέλουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να ολοκληρώσουμε μια ονειρική σεζόν όπως ήταν η φετινή. Η υποστήριξη που λάβαμε φέτος από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ήταν εντυπωσιακή», τόνισε αρχικά η διεθνής πασαδόρος των «ερυθρόλευκων», για να προσθέσει:

«Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Ρέντη στα ευρωπαϊκά ματς τόσο στον ημιτελικό του Challenge Cup με την Γενισέι, όσο και στον τελικό με την Μπούρσα, μας έδωσε τεράστια ώθηση και θα την θυμόμαστε για χρόνια! Ανάλογες στιγμές θέλουμε να ζήσουμε και το Σάββατο και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας, στο σπίτι μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button