ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θέλουμε να είμαστε δυνατοί»

Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να παρουσιάζεται σε κάθε ματς το ίδιο προσηλωμένος στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

 

 

Σε παράσταση για ένα  ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρησή του με την Βουλιαγμένη διασύροντας την βασική φετινή του ανταγωνίστρια με το εκκωφαντικό 16-7.

Η εν γένει εικόνα, αλλά και η προσήλωση, που έδειξαν οι παίκτες του άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας Θοδωρο Βλάχο, ο οποίος έδωσε το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς  τα εξής: «Σήμερα αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες που πιστεύω θα διεκδικήσουν και τους δυο εγχώριους τίτλους. Και οι δυο έπαιξαν χωρίς τους βασικούς τους τερματοφύλακες και γιαυτό ίσως το σκορ ήταν αρκετά μεγάλο. Και εμείς δεχτήκαμε αρκετά γκολ και η Βουλιαγμένη περισσότερα από όσα θα περίμενε. Παρόλα αυτά η άμυνα μας ήταν πολύ καλή και είχαμε πολύ καλό ρυθμό, με κόντρες, γκολ στην κόντρα, στον παραπάνω, στα ίσα, από φουνταριστό. Νομίζω σκοράραμε με όλους τους τρόπους και το ντέρμπι το κάναμε να φαίνεται ένα πιο εύκολο παιχνίδι. Δεν παύει όμως να είναι το πρώτο από αρκετά που θα παίξουμε σε όλη τη χρονιά και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που ότι και να συμβεί δεν σου κοστίζει κάτι. Η Βουλιαγμένη πιστεύει και δηλώνει ότι μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό και εμείς την περιμένουμε πάντα δυνατή. Με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί και να σεβόμαστε τον κόπο τον δικό μας καθημερινά στις προπονήσεις και τον αντίπαλο να του συμπεριφερόμαστε σαν να είναι η καλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα».

 

Γαλανόπουλος: «Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ»

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Στέφανος Γαλανόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση,  δήλωσε τα εξής:

«Ουσιαστικά για μας αυτό ήταν το δεύτερο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μετά τη Μπαρτσελονέτα. Ξαναείδαμε κάποια πράγματα εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ γιατί σίγουρα αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε. Δεν θέλαμε να αφήσουμε τη Βουλιαγμένη να πιστέψει το οτιδήποτε και θέλαμε να δείξουμε ότι εδώ είναι η έδρα μας και ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον πιθανότητα να μας κερδίσει κάποιος. Ο Γιόζιπ από την αρχή που ήρθε εδώ μου έχει σταθεί και σαν συμπαίκτης και σαν “προπονητής” αλλά πιο πολύ και σαν φίλος. Εκτός από κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο είναι και υπέροχος άνθρωπος και αυτό μας το δείχνει καθημερινά σε όλους μας και τα δίνει όλα για την ομάδα. Είναι πραγματικός αρχηγός».

 

 

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Σήμερα αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες που πιστεύω θα διεκδικήσουν και τους δυο εγχώριους τίτλους. Και οι δυο έπαιξαν χωρίς τους βασικούς τους τερματοφύλακες και γιαυτό ίσως το σκορ ήταν αρκετά μεγάλο. Και εμείς δεχτήκαμε αρκετά γκολ και η Βουλιαγμένη περισσότερα από όσα θα περίμενε. Παρόλα αυτά η άμυνα μας ήταν πολύ καλή και είχαμε πολύ καλό ρυθμό, με κόντρες, γκολ στην κόντρα, στον παραπάνω, στα ίσα, από φουνταριστό. Νομίζω σκοράραμε με όλους τους τρόπους και το ντέρμπι το κάναμε να φαίνεται ένα πιο εύκολο παιχνίδι. Δεν παύει όμως να είναι το πρώτο από αρκετά που θα παίξουμε σε όλη τη χρονιά και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που ότι και να συμβεί δεν σου κοστίζει κάτι. Η Βουλιαγμένη πιστεύει και δηλώνει ότι μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό και εμείς την περιμένουμε πάντα δυνατή. Με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί και να σεβόμαστε τον κόπο τον δικό μας καθημερινά στις προπονήσεις και τον αντίπαλο να του συμπεριφερόμαστε σαν να είναι η καλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα».

 

 

Γαλανόπουλος: «Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ»

 

 

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Στέφανος Γαλανόπουλος δήλωσε τα εξής «Ουσιαστικά για μας αυτό ήταν το δεύτερο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μετά τη Μπαρτσελονέτα. Ξαναείδαμε κάποια πράγματα εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ γιατί σίγουρα αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε. Δεν θέλαμε να αφήσουμε τη Βουλιαγμένη να πιστέψει το οτιδήποτε και θέλαμε να δείξουμε ότι εδώ είναι η έδρα μας και ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον πιθανότητα να μας κερδίσει κάποιος. Ο Γιόζιπ από την αρχή που ήρθε εδώ μου έχει σταθεί και σαν συμπαίκτης και σαν “προπονητής” αλλά πιο πολύ και σαν φίλος. Εκτός από κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο είναι και υπέροχος άνθρωπος και αυτό μας το δείχνει καθημερινά σε όλους μας και τα δίνει όλα για την ομάδα. Είναι πραγματικός αρχηγός».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button